Politica de confidențialitate 

Politica de confidențialitate 

DECLARAȚIE DE CONFIDENȚIALITATE

The F Factor se obligă să îți protejeze datele personale.

Acest angajament de confidențialitate explică modul de colectare a datelor și practicile utilizate pe site-ul www.theffactor.ro. Accesând site-ul și cumpărând produse de pe www.theffactor.ro, accepți colectarea de informații și practicile descrise în această Declarație de Confidențialitate. În același timp, ești obligat(ă) să furnizezi datele pentru procesarea comenzii. Refuzul tău determină anularea comenzii. 

Informațiile sunt colectate când lansezi o comandă, când te înregistrezi ca utilizator, când ne trimiți un e-mail sau când purtăm o convorbire telefonică. Este posibil ca la intervale de timp specificațiile din această Declarație de Confidențialitate să fie modificate, de aceea poți revizita oricând această pagină.

Având în vedere că din 25 mai 2018 este aplicabil Regulamentul European 2016/679 privind protecția persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (GDPR), această declarație are scopul de a te informa complet despre modul în care prelucrăm și protejăm datele tale cu caracter personal.

Datele personale pe care le prelucrăm sunt:

 1. numele și prenumele
 2. data nașterii/vârsta 
 3. adresa de livrare
 4. adresa de email
 5. numărul de telefon
 6. date privind comenzile validate și facturate (pe perioada prevăzută pentru arhivare)
 7. datele contului tău bancar IBAN (pentru restituirea contravalorii retururilor)
 8. adresa IP de la care accesezi site-ul
 9. locația geografică aproximativă (doar localitatea) din care accesezi site-ul
 10. informații despre alte persoane în numele cărora faci comanda, furnizând numele și adresa lor pentru a le fi livrate produsele

Datele tale personale sunt prelucrate cu respectarea legislației în vigoare, în vederea furnizării produselor noastre, pentru a-ți oferi asistență cu privire la efectuarea unei comenzi, validarea acesteia, returnarea comenzii tale. Datele privind localizarea geografica aproximativă și adresa IP a dispozitivului de pe care accesezi site-ul nostru sunt prelucrate în scopuri de statistică, marketing, pentru îmbunătățirea și dezvoltarea produselor noastre, pentru prevenirea tentativelor de fraudă. Totodată, în conformitate cu prevederile Codului Fiscal și Codului de Procedură Fiscală, datele privind comenzile validate și facturate sunt prelucrate și stocate pentru ca societatea noastră să respecte legislația în vigoare. Datele personale sunt stocate în baza noastră de date, securizată, aflata pe un server găzduit în Romania. 

Transmiterea datelor

Datele personale sunt comunicate către terți numai în baza contractelor sau acordurilor semnate cu aceștia (companii de curierat, societatea de prestări servicii contabile și financiare, furnizori de servicii de comunicare, analiză, marketing și publicitate), care includ garanții suplimentare privind protecția și confidențialitatea datelor personale. Comunicarea către terți contractuali se face numai în următoarele scopuri: expediția comenzilor, încasare ramburs, procesare plăți online cu cardul, transmitere newsletter și mesaje informative, afișare publicitate targetată, analiza comportamentului în site, statistica activității utilizatorilor în site.

Drepturile tale

De la data aplicării Regulamentului GDPR beneficiezi de următoarele drepturi:

 1. Dreptul la informare – poți solicita informații privind activitățile de prelucrare a datelor tale
 2. Dreptul la rectificare – poți modifica sau completa datele tale de câte ori este nevoie
 3. Dreptul la ștergerea datelor (dreptul de a fi uitat) – poți obține ștergerea datelor în cazul în care prelucrarea nu a fost legală sau în alte cazuri prevăzute de lege, dar și dacă dorești să revoci acordul tău cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
 4. Dreptul la restrictionarea prelucrarii – in cazul in care datele prelucrate sunt inexacte, existand riscul unor rezultate nedorite, poti solicita restrictionarea prelucrarii; dreptul se aplica si in alte cazuri prevazute de lege
 5. Dreptul la opoziție – ai dreptul să te opui prelucrării efectuate în interesul nostru legitim (de exemplu, marketing și publicitate)
 6. Dreptul de a depune plângere – ai dreptul de a depune plângere față de modalitatea de prelucrare a datelor tale la Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal
 7. Dreptul de a-ți retrage consimțământul – în cazurile în care prelucrarea datelor tale personale se efectuează in baza unui acord exprimat de tine, poți retrage acest acord oricând. Retragerea acordului produce efecte doar in viitor, de la momentul retragerii, prelucrarea efectuată anterior retragerii rămânând valabilă.
Open chat
1
Salut! Cum te putem ajuta?