CE ÎNSEAMNĂ THE F FACTOR?

DESPRE NOI

Pe o piață cu o ofertă extrem de variată de tricouri, noi nu pretindem că inventăm roata. Dar este o piață pe care încă mai sunt multe spus, iar povestea noastră a prins contur tocmai din nevoia de a crea produse într-o formă pe care nu o mai găsești în altă parte, cu mesaje așa cum nu au mai fost spuse de alții. 

The F Factor este un brand tânăr și inovativ, născut din joaca serioasă și pasiunea a doi oameni pentru produse de calitate care să transmită lucruri ce ating sufletul oamenilor, ce le aduc zâmbetul pe buze. Mai întâi am fost noi doi cei care am zâmbit și am purtat fericiți primele tricouri create cu mesaje și cu un design la care rezonam, apoi prietenii noștri și prietenii prietenilor noștri. 

Acum povestea continuă cu tine, cel care descoperă în multitudinea de tricouri, bluze și hoodie-uri de pe site-ul nostru idei de cadouri pentru ocaziile speciale din viața ta, pentru prieteni dragi, pentru familie… Sau mesaje în care se regăsește ori care îi dezvăluie în ochii celorlalţi o latură a personalităţii neştiută de ei, pe care poate nu ai avut curajul s-o laşi la iveală până acum. Hainele noastre pot fi acum portavocea ta către lume. Ele le vorbesc celor din jur în locul tău, sunt cea mai originală şi cool carte de vizită!

Tricourile și bluzele The F Factor Shop sunt despre #goodvibes & #goodfeelings, despre prietenie și distracție, despre dragoste și dans. Și despre materiale de cea mai buna calitate, pentru că noi susținem conceptul de eco fashion, oferind produse din bumbac organic, de la cei mai buni producători în domeniu, ca o promisiune a calității de top făcută de la bun început clienților noștri.

Create pentru a fi purtate în toate ocaziile, de la birou la restaurant, de la plajă la club de noapte, de la o ieșire în natură la o întâlnire romantică, produsele The F Factor sunt emoții transmise pe un suport de calitate superioară și pe o diversitate mare de culori.

De la replici funny spuse de noi la idei născute în joacă, de la citate care ne reprezintă ca spirit și fel de a trăi la diferite versuri din hituri muzicale care au făcut istorie, mesajele noastre transmit emoție, energie și bună dispoziție pe o diversitate mare de hoodie-uri și tricouri.

THE F FACTOR

DE CE NOI?

Online support

Suntem tot timpul la un click distanță, sau pe Facebook (ffactorshop).

Livrare rapidă

După ce comanda e gata, ajunge la tine în maxim 48 de ore.

Garanția calității

Dacă produsul nu este absolut perfect, îți dăm banii înapoi.

Colecții noi în fiecare lună

Avem o imaginație debordantă.

NOI SUNTEM

THE F FACTOR

Vlad

După anii de experiență în organizarea de petreceri și a târgului de modă The F Factor, extinderea brandului în această zonă a venit firesc, pornind de la cel mai versatil articol de îmbrăcăminte: tricoul, purtat în cele mai diverse forme și combinații la evenimentele pe care le frecventam. La început, a fost un tricou în al cărui mesaj m-am regăsit 100%. Apoi a fost un caiet pe care l-am umplut cu idei de mesaje și variante de design așa cum mi-ar fi plăcut să le port și nu le regăseam în altă parte. Și pentru că întotdeauna mi-a plăcut să investesc în îmbrăcăminte de calitate, bumbacul organic a fost de la bun început alegerea de bază care a completat perfect viziunea mea despre ce înseamnă brandul The F Factor.

 

Ioana

Lucrez de peste 15 ani în presă, așa că pentru mine această joacă a cuvintelor și mesajelor cu emoție și umor a venit ca o extensie a ceea ce făceam. Dar a fost mai mult decât atât: a fost exact acea extensie pe care nu aș fi putut niciodată să o fac decât pe cont propriu, dar cu un partener care să aibă aceeași viziune, același tip de umor, aceleași gusturi în materie de muzică, filme și orice altceva. Așa încât The F Factor spune totodată și o poveste despre oamenii potriviți la locul potrivit, despre întâlnirile cu sens din viața noastră. Pentru că, deși aparent suntem pe o piață cu o ofertă extrem de variată, întotdeauna lucrurile originale și de calitate, făcute cu sufletul, își găsesc locul în inima consumatorilor.

Open chat
1
Salut! Cum te putem ajuta?